PARTNERDOCENTEN GEZOCHT!

Omdat de aanvraag van lessen via Ni Hao Kids groot is en er steeds meer vraag is naar Chinese les buiten Amsterdam, is Ni Hao Kids op zoek naar parnerdocenten. Interesse in een samenwerking?    Laat het ons weten!    


Les in Amsterdam

Voor Chinese les kun je ook terecht bij Xi Zeng van Xixistudio. 

Interesse? Stuur haar een mailtje! 


Les in Rotterdam

 

Lingling Chang (Chantal) geeft Chinese les in Rotterdam.

Wil je meer weten over haar lesmogelijkheden?

Stuur Lingling een mailtje!

 


Les in Amsterdam (e.o.), Bussum en Alkmaar

De jonge sinoloog Philip Bertrams (Universiteit Leiden, Peking University) biedt Chinese lessen aan groepen en particulieren voor jong en oud in Amsterdam en omstreken (Bussum, Alkmaar etc.)

Voor basis- en middelbare scholen biedt Philip speciale series ‘Chinese taal en cultuur voor wereldburgers’ aan; een workshop van 8 lessen waarin leerlingen bekend raken met de taal en cultuur aan de hand van leuke opdrachten. Centraal in al Philips lessen staan zelfvertrouwen, plezier en het ontdekken hoe Chinezen naar de wereld kijken. Doe mee en voor je het weet kun jij ook je zegje doen in de meest gesproken taal ter wereld!

Stuur Philip een mailtje om te informeren naar de mogelijkheden voor lessen.


Chinese les in Houten

Woon je in de buurt van Houten? Dan kun je Chinese les volgen bij Poppy Soen van Chinese4U!

 

Poppy Soen heeft een Chinees-Indonesische achtergrond, is afgestudeerd sinologe, weet heel erg veel van China en geeft les aan kinderen en volwassenen. Heb je interesse? Stuur haar dan een mailtje via www.chinese4u.nl

 


Samenwerking NHK

Ni Hao Kids is opgericht met het doel om Nederlandstalige kinderen bekend te maken met Chinese taal en cultuur. Helaas is er op het gebied van Chineestalig materiaal voor Nederlandstalige kinderen verbazingwekkend weinig beschikbaar. Ni Hao Kids streeft er daarom naar om op deze internetsite vraag en aanbod van Chinees-Nederlandstalig educatief materiaal samen te brengen. 

Heeft u suggesties of tips? Interesse in een samenwerking? Uw lesaanbod op deze site?

Stuur dan een mailtje naar: info@nihaokids.nl